Torcea 
	    	Utilizator

Torcea 
	    	Utilizator	    

Torcea 
	    	Utilizator

Torcea 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Ar trebui sa justifice si sa motiveze aceasta solicitare.
 Torcea 
	    	Utilizator

Torcea 
	    	Utilizator	    

Aida2016	                   

Proprietarul fondului aservit,a pus gazon pe jumatate din suprafata servitutii de trecere constituita in favoarea noastra.A facut asta ca sa nu ajungem la ... (vezi toată discuția)
	                    Aida2016	                   

Proprietarul fondului aservit,a pus gazon pe jumatate din suprafata servitutii de trecere constituita in favoarea noastra.A facut asta ca sa nu ajungem la ... (vezi toată discuția)

ContSters55112	                   

Detin un teren cu deschiderea de 28 m si lungimea de aprox. 150 m. As vrea ca partea din spate sa o parcelez pentru vanzare, dar nu stiu ce latime minima ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters55112	                   

Detin un teren cu deschiderea de 28 m si lungimea de aprox. 150 m. As vrea ca partea din spate sa o parcelez pentru vanzare, dar nu stiu ce latime minima ... (vezi toată discuția)

tractor	                   

Mi-am cumparat un teren la munte ca sa construiesc o casa de vacanta.
Vecinul de alaturi care avea o curte foarte mare a constituit pe langa proprietatea mea ... (vezi toată discuția)
	                    tractor	                   

Mi-am cumparat un teren la munte ca sa construiesc o casa de vacanta.
Vecinul de alaturi care avea o curte foarte mare a constituit pe langa proprietatea mea ... (vezi toată discuția)