avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate

Sint cetatean roman cu domiciliu in germania dar lociuesc citeva luni pe an in Romania unde am o locuita inregistrata la primarie pe numele meu .In momentul de fata am act de identitate german pot avea in acelas timp si un CI romanesc?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:46, 15 Decembrie 2018
Tinand cont ca locuiti in Germania va indic sa solicitati un pasaport CRDS de la ambasada/consulat. Acest pasaport CRDS tine locul actului de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate rita2121 rita2121 Buna ziua si bine vam gasit. am si eu o intrebare in legatura cu buletinul ... m-am casatorit acum in anul 2012 si acum Luna vitoare este divortul. noi ne-am ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate fara un contract de proprietate in romania FodorLeonard FodorLeonard Buna seara tuturor!Problema mea este urmatoarea: stau in Italia de vreo 7 ani,in Romania nu mai am nici o proprietate,sau vreo posibilitate de a ma lua cineva ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie pyelee pyelee EU beneficiez de cetatenie dubla germana- romana, Pasaportul romanesc imi expira in iulie, trebuie sa imi fac pasaport nou sunt obligata chiar dava ma ... (vezi toată discuția)