avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dubla cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dubla cetatenie

EU beneficiez de cetatenie dubla germana- romana, Pasaportul romanesc imi expira in iulie, trebuie sa imi fac pasaport nou sunt obligata chiar dava ma legitimez cu actele germane? Sau pot sa mi fac doar daca doresc?
Cel mai recent răspuns: pyelee , utilizator 18:13, 9 Mai 2017
Fiind cetatean roman aveti obligatia de a va reinnoi actele. Tinand cont de faptul ca locuiti in strainatate, solicitati la ambasada/consulat un pasaport CRDS.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Dubla cetățenie Robinita Robinita Bună ziua, din 2012 am dublă cetățenie, română germană. De câteva luni mi a expirat cartea de identitate. Trebuie sa mi actualizez actul de identitate ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate Valeria12358 Valeria12358 Sint cetatean roman cu domiciliu in germania dar lociuesc citeva luni pe an in Romania unde am o locuita inregistrata la primarie pe numele meu .In momentul ... (vezi toată discuția)