avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Majorari de intarziere datorii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Majorari de intarziere datorii fiscale

Cuantumul majorarilor de intarziere pentru neplata datoriior fiscale poate depasi debitul principal? Datoria fiscala este din 2013.
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: veronicaadinajuridic , utilizator 10:31, 10 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Va multumesc.
Ma interesa daca cuantumul acestora poate depasi principalul. In Codul de proc fiscala nu am gasit o astfel de precizare, prin urmare, poate depasi, trag eu concluzia.
Stie cineva de existenta vreunui act normativ in acest sens?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare sau nu a og 13/2011 coroborat cu legea 72/2013 in contracte achizitii in institutie publica ana-maria- ana-maria- In continutul unui contract de achizitii la o institutie publica se aplica OG 13/2011 coroborat cu Legea 72/2013 cu privire la dobanda penalizatoare in cadrul ... (vezi toată discuția)
Aplicare sau nu a og 13/2011 coroborat cu legea 72/2013 intr-o institutie publica legat de penalizati si dobanda penalizatoare intr-un contract de achizitii publice vs codul de procedura fiscala ana-maria- ana-maria- In continutul unui contract de achizitii la o institutie publica se aplica OG 13/2011 coroborat cu Legea 72/2013 cu privire la dobanda penalizatoare in cadrul ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati intarziere taxa regularizare autorizatie costructie nicoletadragomir nicoletadragomir cum se calculeaza penalitati intarziere la regularizarea taxei de autorizatie locuinta (vezi toată discuția)