avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Comportament profesor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Comportament profesor

Buna seara,
Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: copilul meu este in clasa a doua si incepand cu acest an scolar are o noua invatatoare. De atunci au inceput problemele: copiii sunt pedepsiti sa stea afara pana la pauza daca intarzie sau sunt obligati sa scrie din picioare daca scapa creioanele pe jos. Totul a culminat astazi cand doamna invatatoare m-a chemat la scoala sa-mi arate poze facute copilului meu de dansa cu telefonul mobil ca sa-mi demonstreze cum deranjeaza ora. Mi-a spus ca desi copilul meu are numai note foarte bune ii va scadea nota la purtare ca sa ramana repetent. M-a pus sa semnez un proces verbal ca mi-a adus la cunostiinta aceste lucruri si ca va solicita verificare pshihologica pentru copil.
Intrucat nu reusim sa dialogam deloc cu dansa va rog sa-mi spuneti daca are voie sa-mi pozeze copilul sau sa solicite consult psihologic fara acordul meu sau al sotului. Care sunt parghiile legale prin care pot lupta?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: FlorryS , utilizator 18:15, 7 Decembrie 2018
Puteti sesiza directorul scolii in scris, cu nr. de inregistrare/ data despre actiunea invatatoarei si sa cereti sa vi se prezinte Regulamentul scolii in care sunt mentionate astfel de prevederi si daca exista, documentul prin care Comitetul de parinti le-a acceptat.
Multumesc mult! O seara frumoasa!
Multumesc mult! O seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comportament profesor FlorryS FlorryS Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: copilul meu este in clasa a doua si incepand cu acest an scolar are o noua invatatoare. De atunci au ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)
Invatamant primar. probleme cu invatatoarea Christiana G Christiana G Buna ziua, Atat noi parintii cat si fetita noastra de 7 ani suntem terorizati de o doamna invatatoare tinuta in brate atat de directoarea scolii cat si de ... (vezi toată discuția)