avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Tatal meu a aflat ca mama la inselat cu mai multi barbati si el are dovezi. El poate sa o bage la mama denaturata?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:59, 8 Decembrie 2018
Nu exista acest conept decat in limbajul popular.Tatal dvs poate sa divorteze oricand ,casatoria desfacandu,-se din culpa mamei,daca vor fi produse dovezi in acest sens.
Nu exista acest conept decat in limbajul popular.Tatal dvs poate sa divorteze oricand ,casatoria desfacandu,-se din culpa mamei,daca vor fi produse dovezi in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul vrea sa imi ia fetita PanaitFlorina PanaitFlorina Buna ziua..eu si sotul meu nu ne mai intelegem de ceva timp..de la o vreme a inceput sa abuzeze de mine(ma obliga sa intretin relatii sexuale cu el)..cel mai ... (vezi toată discuția)
Doua dosare divort - conexare, probe 147369 147369 As dori sa stiu daca doi sotii divorteaza si unul a bagat divort cu un termen de proces celalalt poate baga si el divort cu un alt termen de divort? Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)