avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Compatibilitate start up-pnadr
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Compatibilitate start up-pnadr

Am depus dosar si a fost aprobat pe masura6.2 la un GAL.Pot depune cu aceeași firma pentru dezvoltarea aceluiasi proiect pe start up

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)
Proiect respins vasile ciobanu vasile ciobanu Buna ziua. Mi sa respins proiectul start up nation pe motiv ,ca la data depunerii decontului nu am avut codul caen autorizat,Mentionez ca urmeaza sa depun ... (vezi toată discuția)
Start up nation 2018 - street van - iwilldoit iwilldoit Salut, as dori sa stiu care ar fi sansele ca proiectul meu privind infiintarea unui pizza street van sa obtina aprobare prin proiectul start up nation. De ... (vezi toată discuția)