avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARII COMPENSATORII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARII COMPENSATORII

IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O HARTIE DAR PE RAMURA NU PE FIRMA UNDE SCRIE CA IN CAZ DE CONCEDIERE SALARIU COMPESATORIU ESTE DE MINIM 6 SALARII .CE SANSE AM SA IAU 6 IN LOC DE 4?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 14 Ianuarie 2010
:offtopic: Interventie moderator
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Incalcarea regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca dariaTM dariaTM AS VREA SA STIU DACA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA DIFERA IN FUNCTIE DE FIRMA???SAU ESTE UNUL LA FEL PENTRU TOATE FIRMELE? SALARIU MEDIU PE UNITATE LA NASTERE ... (vezi toată discuția)
Cod caen constructii statii electrice si parcuri eoliene alexandralincu alexandralincu CE COD CAEN CORESPUNDE PENTRU ASTFEL DE ACTIVITATI? CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI EOLIENE MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)
Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)