avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Scutiri taxe SRL persoana care este mama a unui copil ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Scutiri taxe SRL persoana care este mama a unui copil cu handicap grav

Daca o persoana care este mama a unui copil cu handicap grav isi face o firma ( srl), , are vreo scutire de taxe , impozite,etc?. Multi spun ca da, altii ca nu, nici n-au auzit de asa ceva. Ma putei ajuta cu un raspuns? Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:08, 10 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lgiuitorul nu a prevazut facilitati fiscale in cazul persoanelor detinatori de minori detinatori de decizie certificat de incadrare in grad de handicap care intentioneaza sa infiinteze persoana juridica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale persoane handicap ContSters378867 ContSters378867 Buna ziua! ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea situatie. Sunt persoana cu un handicap grav, si doresc sa stiu cum pot beneficia de scutirea platii ... (vezi toată discuția)
Impozit, scutiri pentru persoane cu dizabilitati ionut7776 ionut7776 bună..a-și avea o nelămurire...Am auzit ca în 2016 s-a dat o lege prin care,în casa în care exista o persoana cu dizabilități,este scutita de ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)