avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu drpturi banesti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu drpturi banesti

Castigat in istanta dupa 2ani decizie definitiva cu motivare acum societatea a intrat in insolventa mai am speranta de recuperare a sumei decisa de instanta am fost primit la masa credala partial numai cu ajutorul de deces plus cheltuieli de judecata .CO din data de 18-01-2016pana pe 18 07 2016 nu a fost primita deoarece in decizi nu e stipulata suma mi-sa cerut sa trimet calculul in lei ,am trimes, nu am primt niciun raspuns ,ce trebuie sa fac ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:58, 10 Decembrie 2018
Daca in urma transmiterii solicitarii dvs, nu apareti in tabelul creantelor cu toata suma, puteti contesta acest tabel in procedura de insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca- angajator in insolventa Zablaugogu Zablaugogu Proces castigat cu motivare data. societate a intrat in insolventa, la masa credala am fost aceptat partial ,numai ajutorul de deces plus cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Insolventa alpine sa RailianuMarius RailianuMarius Buna ziua. Va rog daca este posibil sa ma ajutati in privinta unui aspect. Am fost angajat al companiei SC ALPINE SA din data 15.07.2008 pana in data de ... (vezi toată discuția)
Creante salariale - masa credala YoAlle YoAlle Buna ziua, Angajatul trebuie sa depuna cerere cu salariile restante pe care le are de incasa pentru a fi inscris la masa credala ? Cum putem stii daca am ... (vezi toată discuția)