avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Litigii de munca- angajator in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Litigii de munca- angajator in insolventa

Proces castigat cu motivare data. societate a intrat in insolventa, la masa credala am fost aceptat partial ,numai ajutorul de deces plus cheltuieli de judecata, concediu medical nefiind calculat in bani in decizia data de tribunal nu a fost aceptat cerand sa trimet calculul in lei ,am times si nici un raspuns. CO din18 01 2016 pana pe 18 07 2016 am vreo speranta? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Zablaugogu , utilizator 18:35, 11 Decembrie 2018
Impotriva actelor intocmite de administratorul/lichidatorul judiciar puteti face contestatie.

Prin urmare, daca nu a fost inscrisa creanta dvs. in tabelul preliminar de creante puteti face contestatie in termen de 7 zile de la publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa si daca cererea este intemeiata judecatorul sindic va dispune înscrierea creantei integral in tabel.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Judecatorul sindic a cerut sa trimet calculul concediilor medicale , deoarece nu a intrat in posesia arhivei cu pesonalul societati, eu am trimes suma rezultata in urma calculari CM din data de 18 01 2016 pana pe data de 18 07 2016 si nu am primit raspuns. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu drpturi banesti Zablaugogu Zablaugogu Castigat in istanta dupa 2ani decizie definitiva cu motivare acum societatea a intrat in insolventa mai am speranta de recuperare a sumei decisa de instanta am ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Un fost angajat e nevoit sau nu sa plateasca taxa si timbru judiciare pentru inscrierea la masa credala, respectiv contestatie la tabelul preliminar al creantelor? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Intrebare pentru cei care stiu raspunsul concret, imi pare rau, dar nu sunt interesata de parerile dumneavoastra. Un fost angajat si-a dat ... (vezi toată discuția)