Proces castigat cu motivare data. societate a intrat in insolventa, la masa credala am fost aceptat partial ,numai ajutorul de deces plus cheltuieli de judecata, concediu medical nefiind calculat in bani in decizia data de tribunal nu a fost aceptat cerand sa trimet calculul in lei ,am times si nici un raspuns. CO din18 01 2016 pana pe 18 07 2016 am vreo speranta? Va multumesc!
Impotriva actelor intocmite de administratorul/lichidatorul judiciar puteti face contestatie.
Prin urmare, daca nu a fost inscrisa creanta dvs. in tabelul preliminar de creante puteti face contestatie in termen de 7 zile de la publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa si daca cererea este intemeiata judecatorul sindic va dispune înscrierea creantei integral in tabel.
Judecatorul sindic a cerut sa trimet calculul concediilor medicale , deoarece nu a intrat in posesia arhivei cu pesonalul societati, eu am trimes suma rezultata in urma calculari CM din data de 18 01 2016 pana pe data de 18 07 2016 si nu am primit raspuns. Va multumesc!