avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Juridic

Am procura notariala pentru semnarea contractului de vanzare cumparare a unei bucăți de teren platita in avans de mine, urmeaza sa demarez procedurile de oferta, afisare la primarie,apoi contractul la notariat.La primarie mi s,a spus că nu pot semna pentru mine si pentru vânzător.Este valabila procura in care este stipulat clar.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:14, 10 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Norocul dumneavoastra este ca nu maretii cunoscatori de drept de la primarie incheie actele ci notarul.
Da, daca in procura notariala spune ca va puteti vinde si dumneavoastra insiva, este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare teren extravilan, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare ... emilia_florentina2006 emilia_florentina2006 Bună seara, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare teren extravilan, dar cumpărătorul nu îndeplinește condițiile prevazute de legea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c sau procura? ce conteaza? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog, am mare nevoie de sprijinul Dvs. Este vorba de un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, pe care l-am semnat in calitate de ... (vezi toată discuția)