avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract furnizare gaze
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract furnizare gaze

Buna ziua,
Am schimbat furnizorul de gaze , deoarece noul furnizor (Ener-Gaz)a prevazut in contract un pret de furnizare constant de 0,1087lei/kwh timp de 2 ani. In prima luna pretul a fost de 0,1087lei/kwh , adoua luna a fost de 0,12145lei/kwh, iar a treia luna a fost de 0,1239 lei/kwh. La sediul firmei am primit explicatia ca acest lucru se datoreaza cresterii pretului la gaze.Am revenit la vechiul furnizor (Engie)si va rog sa-mi spuneti cum pot recupera sumele achitate in plus, deoarece La Ener-Gaz am platit aproape dublu.Mai am de primit o ultima factura de la Ener-gaz.Sunt obligat sa o achit daca pretul de furnizare nu este cel prevazut in contract?
Va multumesc,
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
bosanceanugheorghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Anul trecut mi-am cumparat o casa langa bucuresti unde m-am mutat ... roxy_music roxy_music Anul trecut mi-am cumparat o casa langa Bucuresti unde m-am mutat in decembrie, deoarece abia atunci am avut gaze si am putut pune in functiune centrala. Luna ... (vezi toată discuția)
Probleme furnizor de ultima instanta element94 element94 Salutare. In data de 26 Noiembrie am primit o notificare de la Engie, cum ca Restart Energy a renuntat la noi ca si client ( gaz ). Daca nu dorim sa ramanem ... (vezi toată discuția)
Factura engie la un an după vânzarea apartamentului. noul proprietar nu vrea să o plătească, eu cu pot rezolva situția? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Am vandut un apartament in Februarie 2016. La un an si jumatate dupa, am primit o factura de gaze pe numele meu pentru perioada Decembrie ... (vezi toată discuția)