avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS

Bună seara ! Va rog sa mă ajutați cu informații și cum trebuie procedat : în luna Iunie 2018 am încasat 14000 lei din dividende. În cazul acesta am 2 întrebări și anume : 1. Am obligația sa plătesc CASS
2. Cum se completează declaratia Unica în cazul acesta
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
amy1890, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:23, 12 Decembrie 2018
La valoarea aceasta prezentata de dumneavoastra veti avea obligatia sa platiti cass si pentru a vedea cum se completeaza declaratia unica, cel mai bine ar fi sa mergeti urgent la ghiseu la finante pentru va ajuta, acum in primul an, si apoi va va fi mai usor in viitor, pentru a nu o gresi.
Trebuia s-o fi depus-o in maxim 30 de zile de la realizarea incasarii venitului.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende incasate in anul 2018, obligatii? ana.petrescu1963 ana.petrescu1963 Ce obligatii are o persoana care a incasat dividende in anul 2018? Care este cota si care este termenul de plata pentru impozit, cas si cass? (vezi toată discuția)
Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
Plata cass cazul incasarii de dividende adrianaltius adrianaltius Cum calculez plata CASS la depunerea declaratiei unice in cazul incasarii de dividende? (vezi toată discuția)