avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana imobilizata la pat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana imobilizata la pat

Avem contract de întreținere cu o persoana in varsta de 89 ani. De 7ani ingrijim de ea, (hrana, facturi, curatenie) ,dar acum, in urma unei fracturi e imobilizata la pat ( operat , inca nerecuperat) . Putem duce aceasta persoana la un camin de batrani privat o perioada pana la o recuperare cat de cat, macar sa stea in sezut? Ideea e ca acum necesita supraveghere 24/24 ,iar noi nu putem asigura aceasta (serviciu, copiii...), nu locuim cu ea
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
dariusIII, utilizator
Cel mai recent răspuns: dariusIII , utilizator 18:52, 12 Decembrie 2018
Buna ziua,
Opinia mea este ca o puteti duce la camin.
Evident ca toate cheltuielile cu caminul vor fi suportate de dvs. Deci, se poate spune ca i se asigura intretinerea in continuare.
Clar ca v om suporta cheltuielile. Doar ca nu putem sta langa ea 24/24.

Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urmă cu 6 ani după ce a decedat soțul surorii mele, aceasta ... Doinita Ostahie Doinita Ostahie In urmă cu 6 ani după ce a decedat soțul surorii mele, aceasta a fost scoasă de strănepoții soțului ei .Ea era imobilizată la pat și a fost chemata ... (vezi toată discuția)
Lămuriri pentru contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut cu bunica: o putem duce la un centru de îngrijire vârstnici dacă unul dintre copiii ei nu este de acord? iandar iandar Buna seara as dori si eu o informatie.In anul 2000 ieu si sotia mea am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre noi si bunica ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as avea o intrebare legata de contractul de intretinere. ... kittenssolution kittenssolution Buna seara, as avea o intrebare legata de contractul de intretinere. Am semnat in urma cu aproape doi ani un contract de intretinere cu bunica, care pe atunci ... (vezi toată discuția)