In urmă cu 6 ani după ce a decedat soțul surorii mele, aceasta a fost scoasă de strănepoții soțului ei .Ea era imobilizată la pat și a fost chemata ambulanța pe motiv că se simte rău,însă nu era asta,au evacuat _o că nu voiau să o mai aibă acolo.La cei de pe ambulanță au lăsat numărul meu de telefon, deoarece eu ii trimiteam săptămânal genti cu alimente și alte lucruri utile de care avea nevoie,întrucât erau foarte, foarte săraci Când am primit telefon de la spital sa merg după ea,am rămas șocată,eu eram la tratament cu fiica mea cu handicap la Techirghiol.Am gândit atunci că voi face tot posibilul să o duc la un cămin întrucât ,, sângele apă nu se face "".Am reușit să rezolv atunci iar după aceea am întâmpinat mari probleme căci în afară de buletin nu avea nimic.Am umblat pe drumuri sa rezolv cu toate documentele de care era nevoie.Am făcut mutația la mine pentru că am fost obligata de administratorul căminului spunând că nu îi poate face mutația nici măcar flotant acolo.Am acceptat și acest lucru , după care a început calvarul.Am fost trimisa la instanța de către cei de la primărie pentru a mă judecă cu sora mea că,, trebuie neapărat să deveniți curatorul ei "",așa mi s_a spus pentru a putea primi sora mea acea indemnizație de handicap .Daca am acceptat,nu am dorit să o aduc niciodată la mine întrucât eu am mari probleme cu soțul meu de peste 18 ani,stam sub același acoperiș dar mă terorizează zilnic,am o fata cu handicap grav accentuat de 43 de ani in plus am și probleme mari cu sănătatea.Cat a fost la cămin de îngrijire am contribuit cu toate cele necesare ,am achitat lunar suma ceruta,ea nu putea să acopere toate cheltuielile la un cămin privat., ajungând să epuizez toate resursele mele financiare nu am putut face fata cerințelor căci suma la cămin a ajuns la 6000 Ron .De pe data de 5 septembrie 2025 mi_a adus_o la mine pe motiv că sunt curatorul ei și sunt obligata sa o îngrijesc.Cei de la asistență socială cunosc foarte bine situația aceasta insa nu vor să mă ajute cu institutionaliza intr_un cămin de stat pe motiv că tipa, bineînțeles în toți acești ani pe lângă faptul că este imobilizată la pat,nu se ridică nici în șezut,starea ei de sănătate s_a deteriorat.Ce pot face eu???Am multe și mai grave probleme și nu știu cum pot ieși din această situație.?Va rog frumos sa mă iertați că am îndrăznit dar de mai mult de jumătate de an,am fost terorizată săptămânal de cei de la cămin că trebuie și că sunt obligata sa o iau la mine,până mi_au adus_o acasă.