avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua.
Am urmatoarea intrebare.
In cazul unei popriri pe salariu eu sunt cel care trebuie sa anunte banca in scris de faptul ca poprirea se constituie de catre firma,angajator,sau angajatorul?
Situatia este ca mi s-a constituit poprirea o data de catre angajator,si ulterior din suma ramasa,si de catre banca.
Multumesc frumos anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:09, 12 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anuntati si banca si executorul sa remedieze problema.
Asta voi face maine dupa ce imi dau adeverinta de la fabrica. Dar intrebarea era cine trebuia sa anunte banca,eu sau angajatorul,de faptul ca poprirea se efectueaza de catre angajator?


Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
gi-jane2, moderator
Executorul judecătoresc este cel care a ordonat poprirea salarială la angajator, și blocarea contului bancar. El este cel care trebuie să remedieze situația pentru a nu se efectua o dublă poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu zurapap zurapap Buna ziua. Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu o nelamurire in privinta unei probleme personale legate de o poprire solicitata de un executor ... (vezi toată discuția)
Salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent ... Seby2193bv Seby2193bv salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent iar executorii (bej-uri diferite) mi-au pus poprire atat la locul de munca cat si la banca de ... (vezi toată discuția)