avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face?

Buna seara! Am avut o relație cu o persoană care a fost căsătorit, iar fosta soție nu s a împăcat cu ideea ca el si a refăcut o viață...a început să i urmărească tel i a pus în mașină microfon iar mie mi a spart parola la contul de facebook și a trim mesaje cu injurii si cuvinte jignitoare ca si cum le as fi trimis eu...acum l a chemat în tribunal pe el si a spus că are acele mesaje si ca imi va face rau si mie...cum.pot demonstra că nu au fost trimise de mine? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:52, 13 Decembrie 2018
Accesul nepermis la un sistem informatic este infractiune. Bine, Politia nu o sa urmareasca penal fapta, altfel ar sta doar de urmarit mesajele de pe Facebook, n-ar mai avea timp de violuri, omoruri si talharii.

Amenintarea cu datul in judecata nu este o infractiune. Oricine poate da in judecata pe oricine altcineva.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost accesat, fara drept, contul de facebook Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Buna ziua! O persoana mi-a spart/aflat parola ( nu stiu cum ) si mi-a accesat contul de facebook si de email, de asemenea a mai dat parola mea la cineva pe o ... (vezi toată discuția)
Agresiunea în mediul online adela_lao adela_lao Bună ziua, Aș dori să știu care este contextul în care cineva poate fi acuzat de agresiune în mediul online? Există vreun astfel de precedent în ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica - phishing marcel123456 marcel123456 Buna, am urmatoarea problema, recent am am incercat sa fur un cont de Facebook folosind phishing-ul si regret chestia asta. Este vorba de o colega, pe care ... (vezi toată discuția)