avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... teren agricol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

teren agricol

Buna dimineata,am cumparat un teren agricol in 2008, la care nu am reusit sa fac actele pana acum 2 ani cand am primit amplasamentul si am facut schita si l-am intabulat.terenul il foloseste ceva arendas care nu mi-a patit nimic si nu am contract de arenda cu el.A arat si acum terenul,as vrea sa stiu daca il pot actiona pentru tulburare in posesie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 10:07, 13 Decembrie 2018
Buna ziua!
Daca terenul este al dvs si un tert face acte impotiva acordului dvs, puteti face plangere penala pentru tulburare de posesie. Art 256 C. penal.
Incercati mai intai sa le comunicati o Notificare, prin care sa le aduceti la cunostinta ca sunteti proprietarul acelui teren si nu doriti sa mai fie folosit de catre arendasi. Puneti-le in vedere totodata, ca daca nu vor da curs solicitarii, vor comite infractiunea de tulburare de posesie. Astfel, aveti dovada ca toate demersurile acestora, au fost facute fara acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii juridice ContSters334078 ContSters334078 Va rog frumos sa ma invatati ce sa fac in urmatoarea situatie.Am mostenit 2 ha teren la succesiunea dupa parinti.Terenurile fiind la tara,au fost date in ... (vezi toată discuția)
Schimburi de teren intre fermieri, fara acordul proprietarului de teren telecomanda telecomanda Buna ziua, Doresc daca se poate un raspuns. Speta este urmatoarea: Un teren agricol de 2 ha, nu este arendat. Un fermier societate comerciala,, DDD,, fara ... (vezi toată discuția)
Exista vreo fapta de natura penala ori civila - fapta penala care nu exista! soparla62 soparla62 INVINUIT DE FAPTA PENALA CARE NU EXISTA ---Eu SC. YYY SRL fermier, cu de la mine putere ocup un teren agricol 2 ha. Fara acordul proprietarilor ... (vezi toată discuția)