avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Am primit un bon ,,non fiscale" de motorină din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Am primit un bon ,,non fiscale" de motorină din Italia în valoare de 797 euro, fără factură. Îl pot înregistra pe cheltuieli?

Am primit un bon fiscal de motorina din Italia in valoare de 797 eur , nu are factura , si scrie pe el ,,non fiscale " , Il pot inregistra pe cheltuieli daca nu are si factura ? Tva-ul nu este specificat ,

Multumesc .
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:14, 18 Decembrie 2018
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bonul "non fiscale" este egal cu zero. Nu il puteti inregistra pe cheltuieli.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Subscriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri externe genni genni Buna ziua, lucrez la o firma de prestari servicii si am primit de la un angajat bonuri cu valoare de 300 euro. Bonul nu are trecut pe el codul fiscal al firmei ... (vezi toată discuția)
Contabilizarea bonului fiscal kzst kzst azi am primit de la sefa mea un bon fiscal in valoare de 1610,56 lei, cu materiale de curatenie, dar fara factura, platit din banii ei personal, care ulterior ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata in rate(persoana juridica)-tva ga-ga ga-ga buna ziua, am achzitionat o masina mica -pana in 3,5 tone si 9 locuri anul acesta de la firma romana care nu este societate de leasing, am platit un avans ... (vezi toată discuția)