avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Modificare contract telefonie mobila fara stirea mea - ce pot sa fac?

am un abonament la orange de 7 ani in vara am fost plecata in grecia, mi-am activat romming-ul la plecare, dar nu si optiuni. Surpriza a fost la intoarcere cand s-a emis factura. Pe factura am fost taxata pentru optiunea permis de vacanta pe care repet eu nu am activat-o, am facut reclamatie scrisa la orange dar raspunsul a fost ca eu mi-am activat-o. pe langa toate acestea cand am cerut factura detaliata penru ca eram taxata pentru mesaje, iar eu nu am trimis nici un mesaj, surpriza imi apareau sms trimise din grecia, la fel ei mi-au spus ca eu le-am trimis. Cum pot eu demonstra cand toate dovezile le au ei?
daca sun la serviciul clienti imi spun ca e mai bine pentru mine ca platesc aceasta optiune, dar eu nu vreau sa platesc ceva ce eu nu am cerut.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:04, 18 Noiembrie 2009
ce anume sa faca cu inregistrarea (ilegala) a convorbirii? #-o
Stiu ca este greu..., dar ce anume nu e clar din ce am spus? Cine a vorbit de folosirea acestei convorbiri in instanta?! Haideti sa citim corect si apoi sa ne dam specialisti.
Intamplator am fost si eu in aceeasi situatie dar am preciyat ca nu doresc activarea acelei optiuni. Ulterior am avut probleme cu ei, i-am rugat sa asculte inregistrarea si m-au sunat ca sa isi ceara scuze. Mai este vreo problema sau tot acolo suntem? adica... #-o
romibaro a scris:

ce anume sa faca cu inregistrarea (ilegala) a convorbirii? #-o


Cine a zis de inregistrare ilegala?:)
Aveam in vedere o inregistrare legala.;)
Daca firma de telefonie este de buna-credinta totul este legal.
La fel va fi si hotararea instantei.:)

Mai multe persoane in ultima vreme au diferite probleme cu ,,incarcatul" la convorbiri.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! as dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate ... nelugigi nelugigi Buna seara! As dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate intr-o problema cu furnizorul Orange. In perioada 19.08.-03.09.2022 am fost plecat in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În prima parte a lunii august 2021, am fost plecată ... AnaMariaVaz AnaMariaVaz Bună ziua, În prima parte a lunii august 2021, am fost plecată împreună cu un grup de prieteni într-o călătorie prin țară, care a inclus și ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma de telefonie mobila - cer consultanta tot tot Buna ziua, Sunt profund indignat de cum isi inseala VODAFONE clientii in anul 2013. Concret: - posed cartela Vodafone - activat extraoptiunea Flexi 6 ... (vezi toată discuția)