avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi familie divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi familie divort

Bună ziua fratele meu este separat de sotie( momentan nu are bani de divort) are un minor de 6 ani care locuieste cu el dar se descurcă destul de greu scoala,servici ...am posibilitati de Ai lua la mine pt al ajuta cu copilul doar ca eu locuiesc in alt judet....Sotia refuză orice dialog,ameninta cu poliția etc. Ce e de facut ? Ma gandesc la copil ca el nu are nici o vina....exista o solutie? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 13:26, 14 Decembrie 2018
Pentru ce sa existe solutie? Ce vreti sa obtineti concret?
Nimeni nu va împiedica sa i luați la Dvs , după care este necesar ca sa se stabilească domiciliul copilului, in urma divorțului părților - prin instanța de judecata.
Avocat Ștefania Balasa
Depinde de situaţia concretă.Mama a plecat din casă şi nu a vrut să se mai ocupe de copil? Sau copilul a fost reţinut de tată? Mama nu vrea să locuiască copilul la ea?
De răspunsurile la aceste întrebări depinde calea de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea caminului conjugal cu copiii sandunelu sandunelu Buna ziua! Dl/d-na avocat, sotia mea a parasit caminul conjugal inpreuna cu copii , fara acordul meu.Copii erau la scoala si i-a retras fara acordul meu.In ... (vezi toată discuția)
divort si parasirea tarii cu minorul ham ham ham ham Daca deschid divortul(in cadrul acceleasi actiuni) pot lua fetita cu mine la alt domicilu (proprietate personala)?Trebuie sa formulez alta actiune pt ... (vezi toată discuția)
Cum sa isi castige custodia copilului tina_mariana tina_mariana parinti s-au certat dintr-o prostie inca fratele meu mai spera sa se inpace cu sotia dar..........nu! si pana acum fratele nu a facut nici un demers in ... (vezi toată discuția)