avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Evaluator auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Evaluator auto

In cat timp de la solicitarea facuta este obligat evaluatorul sa se prezinte ( eu locuiesc un făgăraș iar evaluatorul vine din brasov .?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:47, 17 Decembrie 2018
Aveti un dosar in instanta? Daca da, pana la urmatorul termen de judecata sau pana la data fixata de instanta, ar trebui sa se prezinte.
Daca este vorba de o evaluare a unui autovehicul in cadrul unei cauze ce se afla pe rolul unei Judecatorii (Probabil Fagaras) expertul evaluator va trebui mai intai sa se deplaseza la sediul Judecatoriei pentru a studia dosarul si de a lua cunostinta de numele si adresele partilor si locul unde se afla autovehiculul supus evaluarii. Expertul convoaca partile prin scrisori recomandate cu confirmare de primire in care se specifica data, ora si locul de intalnire pentru culegerea datelor necesare evaluarii.
Daca este vorba de evaluarea unui auovehicul in afara cadrului unui dosar data, ora si locul intalnirii se stabileste de comun acord intre evaluator si solicitantul lucrarii.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare expertiza stemno stemno Buna ziua, Intr-un proces in care sunt parte s-a hotarat efectuarea expertizei unui teren. Partea adversa care a solicitat expertiza a achitat intre timp ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto marian_marian173 marian_marian173 Buna ziua, Doresc sa stiu daca o expertiza tehnica poate fi realizata numai pe baza inscrisurilor? In cazul in care expertiza se face si prin demontarea ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara ela30 ela30 Buna ziua, Intr-un dosar de executare am fost numita de executor sa calculez dobanda legala a unui debit(stabilit prin sentinta civila). Fiind o expertiza ... (vezi toată discuția)