in urma terminarii postlicealei FEG iasi am primit o adeverinta de libera practica valabila pana la sfarsitul anului respectiv caci am terminat in 2014
acum m-am dus la organizatia asistentilor medicali sa ma inscriu la ei si mi-au zis ca am de platit 700 ron din 2014 si pana in 2018 dar eu nu am fost niciodata inscris la ei ca NU am nici o diploma nici o adeverinta de la ei nu am NIMIC
va rog sa imi spuneti daca eu trebuie sa platesc acesti bani daca sunt ceruti legal
va multumesc
ok iine am sa ma duc la ei la sediu sa vad ce pot sa rezolv si ce o sa imi mai spuna si am sa revin cu raspunsurile neclare pe care le am acum.....daca voi reusi sa le obtin....
buna ziua,
am revenit cu raspuns ..... am fost la ei la organizatie si mi au dat abia acum certificatul de membru si mi-au zis ca eu totusi am de platit din 2014 si pana acum cotizatia pt ca atunci in 2014 eu am fost cu adeverinta data de scoala si m-am inscris la ei......dar atunci nu mi-au dat nici un certificat nimic......
certificatul mi l-au eliberat abia ieri cu data de ieri.....
nu stiu ce sa mai zic .....oricum eu traiesc cu impresia ca am fost si raman pagubit de banii cara mi cer pt perioada care eu nu am fost inscris si nu am avut certificat
Daca atunci nu ati solicitat nimic...
Dvs. puteati presta aceasta activitate de atunci. daca nu ati dorit e treaba dvs...dar se pare ca si asa tot aveti de plata...regulile dumnealor...