avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe castigul din investii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe castigul din investii

Buna ziua.
am si eu o intrebare. am citit o gramada de materiale pe net si pe site-ul ANAF. si n-am reusit sa gasesc un raspuns simplu si intr-un limbaj normal.
deci, am rascumparat niste unitati de fond la o banca din Romania cu un profit de aproximativ 1000 ron.
am de platit impozit pe profitul asta?
si daca, da cand trebuie sa depun declaratia aceea unica?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:56, 19 Decembrie 2018
Din 2019 depunerea "Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice" se va realiza pana pe data de 15 Martie pentru anul fiscal anterior prin care investitorul va putea declara castigul/pierderea realizate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din chirie in 2019 PopescuCornelia PopescuCornelia Buna ziua, In 2019 voi obtine venituri din chiria unui apartament. Am inregistrat contractul la anaf Trebuie sa depun declaratia unica cu estimarea ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica persoana fizica xman_ghio xman_ghio Buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva nelamuriri legate de impozitul pe venit persoane fizice si depunerea declaratiei unice. In cursul anului 2019 am ... (vezi toată discuția)
Cum si cand platesc impozitul pe castigurile din investitii? respect_ respect_ Cum si cand platesc impozit pe castiguri din investitii (actiuni pe bursa)? Ce formulare completez si cand le depun? 1) Daca vand actiuni astazi cu un ... (vezi toată discuția)