avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Constructie beci
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Constructie beci

Buna seara,
Vreau sa-mi fac o pivnita 3x4 m h 1,8 m in gradina iar deasupra o filigorie din lemn .Am nevoie de autorizație de constructie ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 19:30, 19 Decembrie 2018
Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata in baza caruia sa solicitati aviz de urbanism si autorizatie de ctie. de la primarie.
Pana sa contactati o firma autorzata sa ceara pe proiect cat nu face, mai ales daca nu stiti despre ce este vorba..., mergeti la primarie si intrebati acolo...
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie loa94 loa94 Buna seara! Am nevoie de ajutor: este nevoie de autorizatie de constructie pentru un etaj/mansarda facut din stalpi de lemn ( schelet din lemn ) fara ... (vezi toată discuția)
Expertiza mlpat turturea turturea Buna ziua, vreau sa va intreb daca este normal ca cei de la serviciul urbanism sa-mi ceara expertiza MLPAT in momentul cand am depus actele pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica zada59 zada59 La solicitarea unei autorizatii de constructie e suficienta expertiza tehnica pe apartamentul in cauza, sau e nevoie de o expertiza pe intregul bloc? (vezi toată discuția)