avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma noua, autorijatii necesre
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma noua, autorijatii necesre

buna ziua,

am o firma noua cu activitatea de comert cu deseuri si as dorii sa stiu ce autorizatii imi trebuiesc, am codul caen 4677
multumesc
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 12:24, 16 Noiembrie 2009
Pentru protectia mediului(adica acordul de mediu) precizarile sunt in anexele nr. I.1 si nr. I.2 la Ord. 860/2002 pentru aprobarea Procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si de emitere a acordului de mediu, modificat si completat de Ord. nr. 210/2004 si Ord. 1037/2005.
Documentatia necesara pentru depunerea solicitarii sunt:
Cerere
Memoriu
Fisa tehnica (anexa certificatului de urbanism)
Certificat de urbanism
Piese desenate (Plan situatie si incadrare in zona)
Dovada de plata a tarifului
Documente doveditoare privind informatiile declarate in fisa tehnica
Dovada efectuarii anuntului public
Taxe si tarife pentru emiterea acordului de mediu.
Succes!
Cu respect,Alexa...

multumesc mult Alexa, dar pentru acest cod caen nu este nevoie de spatiu de depozitare si ca urmare de fisa urbanism , eu cumpar dintr-un loc si vand in altul.
nu se plateste nici taxa de mediu de 3 %(cel putin asa stiu)
Pentru ca nu specificati despre ce fel de deseuri faceti vorbire pentru ca acestea sunt de mai multe feluri si sunt incadrate la diferite categorii de taxe,autorizari,etc...
Informatia cea mai corecta si eficace datorita modificarilor permanente a legislatiei in domeniu o puteti cere la Agentia de mediu de pe raza judetului dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare restaurant ianej2002 ianej2002 Buna ziua si la multi ani. Sper sa gasesc pe cineva care sa stie ce formalitati trebuie sa indeplinesc pentru a deschide un restaurant? Am in vedere ce acte ... (vezi toată discuția)
Acte necesare-dosar-in vederea obtinerii autorizatiei de mediu ContSters109653 ContSters109653 Ce trebuie sa contina un astfel de dosar ?(restaurant>100 locuri) multumesc (vezi toată discuția)
Legislatie mediu marmo marmo Buna ziua, Puteti sa imi trimiteti si mie Strategia nationala de protejare a mediului si OMMGA 860/2002 privind aprobarea Procedurii de evaluare a impactului ... (vezi toată discuția)