avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu brut - salariati in CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu brut - salariati in CM

Buna dimineata ,
In situatia in care exista salariati in concedii medicale , exemplu gravide cod 08 sau concedii fara plata , dar si salariati suspendati, cum se va proceda in fiecare caz cu modificarea noului salariu brut ? pentru cei suspendati din ce stiu, se va intocmi act aditional doar in momentul incetarii suspendarii iar ca si data producerii efecte , data la care legea a luat nastere. Dar restul situatiilor? este obligatorie si suspendarea in revisal a celor aflati in concedii medicale? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 20 Decembrie 2018
Se va modifica salariul imediat dupa incetarii suspendarii c.i.m.

Concediile medicale nu se opereaza in REVISAL.
ok! Dar pentru cei care au concedii medicale , exemplu gravidele cu cod 08 cum voi proceda la intocmirea si semnarea actelor aditionale?
Pentru ce acte aditionale? Au salarii sub minim?
Pentru salariul de 2080 lei brut ! Cum se va proceda pentru cei care sunt in concediu medical ?
Pentru asa ceva se emit decizii de majorare a salariului ... pentru cei care sunt in concediu medical , chiar daca se va emite o astfel de decizie, ea isi produce efectele dupa revenirea din concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu dupa concediu medical sarcina si lauzie CraciunGeorgiana CraciunGeorgiana Buna ziua, O persoana beneficieaza de concediu medical cod 08 (sarcina si lauzie), la 01.07.2015 nu i s-a modificat salariul deoarece contractul de munca se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)