avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Controlorii STB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Controlorii STB

Bună ziua!
M-au prins controlorii fără abonament valid.
Mi-a expirat abonamentul ieri și nu am avut unde să-l reînnoiesc și am decis să iau autobuzul până la un centru de reîncărcare. Greșită alegere pentru că m-au prins intre stații și nici nu au aratat puțină întelegere.
Nu am avut bani cât să plătesc cei 50 de lei, iar controlorii mi-au spus ca îmi vor trimite amenda acasă.
Voi primi amenda acasă dacă eu nu le-am aratat actul de identitate? Au acces la datele personale si mai ales la adresa mea prin abonament? Nu mi-au întocmit nici proces verbal sau vreun act. Ce se poate întampla ?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:33, 20 Decembrie 2018
V.ati legitimat cumva la ei, ati aratat cardul nominal cu abonamentul expirat?
Daca da, e posibil sa primiti amenda, din cate tin minte, pentru crearea unui card nominal de transport ce se poate incarca cu abonament sau banii ai nevoie de buletin/CI si o copie a lui ce ramane la ei...
Oricum, cand ai facut un card nominal ei retin si datele din buletin...
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație amendă ratb GeorgeeS GeorgeeS Buna ziua! Decurand mi-am uitat abonamentul ratb acasă și când au urcat controlorii in autobuz mi-au spus să cobor din autobuz, fiind și un jandarm cu ... (vezi toată discuția)
Exonerare amenda stb ClaudiusD3n ClaudiusD3n Acum 2 saptamani am fost acostat de un nesimtit controlor STB zicandu-mi ca nu am validat, desi validorul nu functiona corespunzator acesta m-a amendat cu suma ... (vezi toată discuția)
Amendă ratb Florin1998 Florin1998 Salutare. Am primit amendă de la controlori ieri. Îmi expirase abonamentul. Când m-au dat jos, nu m-au legitimat, nu mi-au făcut proces verbal, în schimb ... (vezi toată discuția)