avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager de transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager de transport

Buna ziua.
Am o intrebare.
Fostul meu angajator s-a folosit de certificatul meu de manager de transport, dupa demisia mea, si in prezent situatia este la fel. Acest lucru se intampla de peste 2 ani de zile.
Cat este de grava situatia, si ce riscuri am?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
ioan!(**, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:22, 21 Decembrie 2018
Puteti sesiza Ministerul Transporturilor - Autoritatea Rutieră Română
[ link extern ]
Am facut acest lucru. De acolo am aflat ca inca figurez ca manager de transport, chiar daca am demisionat de mai bine de 2 ani.
Si nu v-au dat nicio solutie ?
Ideea este ca eu am vorbit cu cineva de la agentia teritoriala la telefon, iar raspunsul in scris l-am primit de la autoritatea centrala, unde au baza de date, cred.
Dvs. cu actele prin cate ati incetat activitatea la acel loc de munca, fisa de lichidare, nu stiu..., mergeti la ARR si spunetile ca nu mai lucrati la acea firma de nu stiu cand si vedeti ce va spun, nu prea este ok cum procedeaza acel fost angajator...

Alte discuții în legătură

Licența traseucar Amina01 Amina01 Buna ziua, avem o firma de transport persoane avem convenții cu muncitori de la diverse fabrici de 10 ani ,pana astăzi credeam ca suntem in regula cu toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)