avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager de transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager de transport

Buna ziua.
Am o intrebare.
Fostul meu angajator s-a folosit de certificatul meu de manager de transport, dupa demisia mea, si in prezent situatia este la fel. Acest lucru se intampla de peste 2 ani de zile.
Cat este de grava situatia, si ce riscuri am?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
ioan!(**, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:22, 21 Decembrie 2018
Este vorba despre o primarie de oras.
Din ce mai tin minte de la acest curs, urmat acum ceva timp... va pot spune ca, odata ce ati plecat din cadrul firmei, primariei in cazul dvs.,inceteaza si mandatul, sa zic asa, dvs. de manager transport ( marfa si/sau persoane) in cadrul acelei entitati, primari.
Daca, prin lege, aceasta primarie este obligata sa detina,, angajeze, o persoana cu aceasta calificare, aceasta trebuie sa angajeze acea persoana inainte sau in ziua in care pleaca persoana respectiva.
Nu mai tin minte exact contraventiile ce se aplica daca nu ai angajata aceasta persoana dar cred ca se poate merge pana la suspendarea activitatii pentru care este nevoie de aceasta persoana...
Discutati cu filiala ARR din orasul dvs. despre asta, nu este ok ce se intampla si raspunderile managerului sunt destul de mari...sa nu va treziti ca, in caz de ceva, mai trebuie sa dati si cu subsemnatul pe undeva...
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licența traseucar Amina01 Amina01 Buna ziua, avem o firma de transport persoane avem convenții cu muncitori de la diverse fabrici de 10 ani ,pana astăzi credeam ca suntem in regula cu toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)