avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare CIM

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti care este data incetarii suspendarii unui contract individual de munca ( implicit si data transmiterii REVISAL) daca ultima zi de suspendare este vineri. Multumesc! Sarbatori frumoase!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 4 Ianuarie 2019
Vineri este data incetarii suspendarii.

Joi este data transmiterii REVISAL-ului.
Prima zi de munca ar fi luni. 07.01.2019. Eu cred ca astazi ar trebui sa transmit revisalul. Ceea ce nu stiu este daca sf. suspendare este 05.01.2019 fiind sambata sau luni 07.01.2019. cum este corect?
Incetarea suspendarii se transmite anterior datei incetarii suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe per. determinata G.V. G.V. Buna, am o intrebare: am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de la data de 01.09.2012-30.11.2012. Daca 30 noiembrie este vineri, asa am ... (vezi toată discuția)
Data incheierii contractului de munca mihaela495 mihaela495 Am o nelamurire legata de data incheierii CIM si transmiterea lui in Revisal. Am inteles ca data incheierii CIM trebuie sa fie anterior inceperii activitatii ... (vezi toată discuția)
Revisal - data incetare suspendare MariaRamona MariaRamona Buna ziua! As dori sa ma sfatuiti referitor la urmatoarea speta: o angajata si-a depus demisia incepand cu data de 25.03, fiind in concediu crestere ... (vezi toată discuția)