avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - Data incetare suspendare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - Data incetare suspendare

Buna ziua!
As dori sa ma sfatuiti referitor la urmatoarea speta: o angajata si-a depus demisia incepand cu data de 25.03, fiind in concediu crestere copil.
Cum procedez la inregistrarea in revisal, deoarece trebuie sa incetez suspendarea. Este corect daca joi (24.03) transmit Revisal cu data incetarii suspendarii (25.03.2022) si vineri transmit incetarea contractului de munca?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:53, 21 Martie 2022
Da, este corect daca joi (24.03) transmiteti Revisal cu data incetarii suspendarii (25.03.2022) si vineri transmiteti incetarea contractului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare c.i.m. xedo xedo Buna ziua! Am urmatoarea situatie: o angajata este in concediu de crestere copil. Intre timp si-a gasit de lucru la o alta firma si a semnat contract de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim cristin20 cristin20 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este data incetarii suspendarii unui contract individual de munca ( implicit si data transmiterii REVISAL) daca ultima ... (vezi toată discuția)
Salariata care nu se mai intoarce din concediu crestere copil de 2 ani ionela11 ionela11 salariata care nu se mai intoarce din concediu crestere copil Buna ziua, Avem o salariata care nu se mai intoarce la angajatorul de unde a plecat in ... (vezi toată discuția)