avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie privata NN
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie privata NN

Buna ziua! Acum aproximativ 6-7 ani la primul meu loc de muncă am beneficiat și de pensie privata. Îmi poate spune cineva daca se pot scoate banii de la pensia privata obligatorie NN? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:57, 22 Decembrie 2018
Nu, puteti opta sa ii mutati la pilonul 1, sa ii administreze statul cum stie el mai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pilon ii Paul2109 Paul2109 Buna ziua! Am o intrebare legata de acest fond de pensii private \"pilon II\". Am sa incerc initial sa va pun in tema cu situatia mea pentru a ma intelege pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am pensie privata la nn, plătită din 2022, vreau sa ... furtunaoana furtunaoana Buna ziua,am pensie privata la NN,plătită din 2022,vreau sa înceteze și să mi retrag banii pentru că nu mi mai permit plata ....nu mai am contractul sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in acest an implinesc varsta de 60 de ani si asi dori ... mateiz mateiz Buna ziua In acest an implinesc varsta de 60 de ani si asi dori sa ies la pensie anticipat dupa 41 de ani de munca. Din 2008 sunt inscris si la pilonul 2 la ... (vezi toată discuția)