avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... În ce condiții poate un ONG din Belgia să vândă ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

În ce condiții poate un ONG din Belgia să vândă în România diverse produse către persoane fizice?

In ce conditii, o organizatie non profit din Belgia poate sa vanda diverse produse in Romania catre persoane fizice fara a avea probleme de natura legala?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Va multumesc inca odata pentru lamurire!
Ghidul este foarte recent vad si atot-cuprinzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare/preluare srl pe ong emm8392 emm8392 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista anumite elemente specifice deosebite pe care ar trebui sa le avem in vedere daca dorim sa infiintam un srl (sau sa ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pentru un angajat ong ? zpk zpk Buna ziua, incerc sa imi dau seama daca e mai rentabil sa imi fac o asociatie ong sau un srl d pentru un centru de zi . 1. Ce taxe si impozite se platesc ... (vezi toată discuția)
Salariu membru fondator asociatie alex12345 alex12345 Buna ziua, Doresc infiintarea unei asociatii si am 3 nelamuriri: 1. asociatia va derula diverse proiecte in mai multe domenii (educatie, sport, activitati ... (vezi toată discuția)