avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Click site pariuri nelicentiat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Click site pariuri nelicentiat

Am si eu o intrebare in legatura cu legistalia onjn. Daca in timp ce navighezi pe internet...esti directionat pe un site de pariuri aflat pe lista neagra onjn...iar firma de cablu inca nu a banat acel site...te poti trezi amendat ? doar pentru ca ai dat click pe acel site ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:52, 28 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, a face click pe un website nu e infractiune/contraventie.
Sunt foarte multe siteuri nebanate de ONJN iar in legea lor spune ca PARTICIPAREA se amendează . Deci sa dai click pe un website nu se amendează ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A face click nu inseamna ca participati la pariurile de pe el. Sunt chestiuni diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot contesta o amenda (50.000) data de onjn? basuionut basuionut Salut, am un website care promoveaza jocurile de noroc online, in data de 17 martie am fost chemat la ONJN pentru a primi o amenda imensa de 50.000 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Execeptie de neconstitutionalitate? alex_catalin_ion alex_catalin_ion OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc completata si modificata de OUG 92/2014 Art. 22, (6) Constituie contravenţie şi se ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)