avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Click site pariuri nelicentiat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Click site pariuri nelicentiat

Am si eu o intrebare in legatura cu legistalia onjn. Daca in timp ce navighezi pe internet...esti directionat pe un site de pariuri aflat pe lista neagra onjn...iar firma de cablu inca nu a banat acel site...te poti trezi amendat ? doar pentru ca ai dat click pe acel site ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:52, 28 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, a face click pe un website nu e infractiune/contraventie.
Sunt foarte multe siteuri nebanate de ONJN iar in legea lor spune ca PARTICIPAREA se amendează . Deci sa dai click pe un website nu se amendează ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A face click nu inseamna ca participati la pariurile de pe el. Sunt chestiuni diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot contesta o amenda (50.000) data de onjn? basuionut basuionut Salut, am un website care promoveaza jocurile de noroc online, in data de 17 martie am fost chemat la ONJN pentru a primi o amenda imensa de 50.000 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Execeptie de neconstitutionalitate? alex_catalin_ion alex_catalin_ion OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc completata si modificata de OUG 92/2014 Art. 22, (6) Constituie contravenţie şi se ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)