avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se poate divorța când soții nu sunt în țară ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se poate divorța când soții nu sunt în țară iar unul dintre ei nu este interesat de procedură?

Buna seara , as vrea sa divortez de sotia mea .Ea mi-a zis ca nu vrea sa participe la divort, momentam locuim in alta tara si ea nu vrea sa vina i Romania .Daca ma duc in Romania unde mai exact trebuie sa ma adresez? Notar? Si eu pe timpul procesului as vrea sa mi iau un avocat ca nu cred ca as putea sa ma prezit ca as vrea sa in inapoi la munca. Cat costa un avocat in aceasta situatie ?
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 7 Ianuarie 2019
sedintele sunt la interval destul de mare, minim 2 luni, ca aveti procedura de citare cu strainatatea.. va fi un proces de durata si cum e de durata, si costa destul.
Dupa ce procedura de citare se constata indeplinita, se judeca in lipsa ma repejor.
Oricum, dureaza, poate dura cu totul si 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț în instanță. carmenelenavlad50@gmail.com carmenelenavlad50@gmail.com De 15 ani am plecat din București, acum locuiesc în județul Suceava (15ani), vreau să divorțez la judecătorie în Vatra Dornei se poate.Fostul soț are ... (vezi toată discuția)
Unde incep actiunea de divort? competenta teritoariala ionutniculae ionutniculae Buna ziua! Sunt despartit din anul 2011,iar la sfarsitul aceluiasi an \\"fosta\\" a plecat in Spania. Ultimul domiciliu comun a fost in jud. Suceava,dar eu ... (vezi toată discuția)
Pot divorta in italia. MYLYMYLY MYLYMYLY Doresc sa divortez in italia.Sint separata de 1 an si 4 luni cu 2 copii unul fiind minor.Specific ca am locuit in italia si detin buletin .Care ar fii ... (vezi toată discuția)