ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mozesistvan	                   

Buna ziua
Am o masina pe care as dori s-o vand, dar are taxa de poluare recuperata(peste 1000 euro, deci urmatorul proprietar clar nu o v-a plati). ... (vezi toată discuția)
	                    mozesistvan	                   

Buna ziua
Am o masina pe care as dori s-o vand, dar are taxa de poluare recuperata(peste 1000 euro, deci urmatorul proprietar clar nu o v-a plati). ... (vezi toată discuția)

georgiana92	                   

Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata.
Problema ii ca ... (vezi toată discuția)
	                    georgiana92	                   

Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata.
Problema ii ca ... (vezi toată discuția)

ovidiu2014	                   

Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiu2014	                   

Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)