avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună seara - restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună seara - restituire taxa auto

Bună a-și dori sa știu pentru taxa auto va rog dacă se poate sa îmi spună cineva cit timp mai durează după ce mia venit înștiințarea și scrie în ea ca îmi trimit bani statul a-și dori sa știu va rog mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 1 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața,

Nu vă poate spune nimeni cât durează, ci doar până când ar trebui s-o primiți: până în 30 iunie 2019, s-a prelungit termenul. Era până în 30 martie.
Verificați periodic contul în care ați indicat să vă fie virați banii.

Cam dureaza 4/5 luni de zile (+/-), de la data depunerii cererii, pana primiti banii ...
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut o plangere penala pentru inselaciune tip whatsapp si ... Filip1990121 Filip1990121 Am fost inselat prin metoda whatsapp, si am virat bani intr-un cont strain. Unchiului meu i-a fost spart contul de whatsapp, o persoana s-a folosit de ... (vezi toată discuția)
2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident la care nu am fost vinovat. la service au ... Anca311 Anca311 Am avut un accident la care nu am fost vinovat. La service au spus ca costa 10.000 Lei si asigurarea mia oferit 7000 daca o repar singur. Nu am acceptat si nu ... (vezi toată discuția)