avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchriere

Anul trecut, contractul de inchiriere se depunea la anaf de sector, respectiv declaratia 220, iar suma aferenta inchirierii, se inpartea la 2, sot si sotie, deci se depuneau 2 declaratii 220. Acum am inteles ca nu mai se depune la anaf de sector, ciin contul tau din spatiul virtual privat. Intrebarea este urmatoarea: este de ajuns ca unul dintre soti sa-si faca cont pe spatiul virtual privat si sa declare suma inchirierii pt calcularea impozitului, sau se respecta regula din trecut, ca ambii soti sa imparta suma si sa declare la anaf???Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 17:10, 30 Decembrie 2018
Puteti suna la Anaf, dar cred ca nu s-a modificat legislația de anul trecut, cred ca trebuie create doua spații virtuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie Badger Badger In conditia in care am incheiat un ctr. de inchiriere inregistrat la ANAF pe o durata de 2 ani (sa zicem 15.06.2011-15.06.2013) iar la inregistrare am ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimat 220 bibibossu bibibossu In data de 06.02.2012 am depus, eu si sotia, Declaratia privind venitul estimat 220, pentru veniturile din inchiriere apartament pt 1 an (perioada de ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)