avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Datorie restanta fata de o societate aflata in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Datorie restanta fata de o societate aflata in insolventa

Avem urmatoarea situatie:
Pentru facturile restante la sfarsitul anului 2017 a fost emisa o hotarare judecatoreasca prin care ne obliga la plata acestora, dupa expirarea termenului de recurs. S-a efectuat plata facturilor conform hotararii judecatoresti, dupa expirarea termenului de recurs. Dupa doua luni se constata ca a fost depusa o contestatie la hotarare si s-a obtinut anularea acesteia. In baza noii hotarari ne-a fost returnata o parte din suma platita fara a fi emisa factura de stornare. Ce se intampla in continuare, cum se poate rezolva aceasta situatie din punct de vedere contabil si juridic? Ultima hotarare anuleaza practic datoria?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Mod de aplicare hotarare judecatoreasca gh3gh1 gh3gh1 la societate s-a primit o hotarare judecatoreasca prin care anumiti salariati au castigat in instanta anumite drepturi salariale restante. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Dispozitie ordonator de credit anulata in instanta cadarugeorgeta cadarugeorgeta am o problema si va rog sa ma ajutati, pe scurt: am castigat un spor prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, a venit Curtea de Conturi si a ... (vezi toată discuția)