avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ DIVORT

Buna ziua,

Cum se poate face partajul dupa divort, daca apartamentul in discutie este ipotecat pentru un imprumut al fiului.Nu exista posibilitate de achitare a imprumutului.
Cel mai recent răspuns: atnat , utilizator 20:38, 14 Ianuarie 2019
depinde ce va doriti.
Plateste fiul sulta voua si cat vreti voi, daca nu se vinde se achita soldul la banca si ce ramane se imparte intre parinti.

Adica daca e credit pe el sa zicem 30.000 euro, se vinde cu 60.000 de ex, 30 ,000 merge la banca si voi parintii impoartiti 15.000 unul si 15.000 altul restul de bani.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cea mai buna varianta de partaj? iulian_iul iulian_iul as dori si eu sa ma ajutati. parintii mei au divortat in urma cu cateva luni, insa pana acum nu au inceput partajul. divortul a fost intentat de catre tatal ... (vezi toată discuția)
Divort Mihai25 Mihai25 Buna ziua, sunt in divort si am apartamentul ipotecat , ipoteca semnata si de sotia mea , am facut creditul de comun acord,acum cativa ani. Daca se ajunge la ... (vezi toată discuția)
Partaj Vicky1 Vicky1 Buna ziua. Fostul sot doreste sa mergem la notariat pentru a face partajul. Am cumparat in timpul casniciei un apartament de la mama si sora mea, ... (vezi toată discuția)