avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... incalcare de proprietate
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

incalcare de proprietate

Buna ziua.
am o casa si vreau sa ii fac mansarda .pe dasupra casei trec 2 fire de CURENT electric la o distanta de 1 de acoperis.
am cerut avizul la Distribute energie oltenia.iar avizul a venit nefavorabil.
Acesta imi ofera doua variante
1 sa imi mut constructia in functie de fire lor .
2 sa mute ei firele dar sa platesc eu costurile.
nu mi se pare corect sa platesc eu
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:21, 3 Ianuarie 2019
raspunsul lor e in limitele legii: ei au responsabilitatea exploatarii retelei. Interesul public e precumpanitor. Ar fi interesant sa stim si ce vi s-ar parea cinstit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan cu fire de curent de tensiune medie - exista posibilitatea ... andreeaalina1997 andreeaalina1997 Teren intravilan cu fire de curent de tensiune medie Exista posibilitatea de a putea construi ceva pe acel teren? În certificatul de urbanism scos de la ... (vezi toată discuția)
Renel claudiuro claudiuro Buna ziua Deasupra casei mele trec firele de curent ale Renelului, iar in curtea vecinului se afla un stalp. Vecinul doreste sa scape de stalp, iar eu de ... (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil construire balcon ContSters64833 ContSters64833 Buna seara, In urma cu 3 luni am inaintat actele pentru construirea unui balcon parter. Dupa demersurile necesare s-a ajuns in statul avizelor. Dupa o luna ... (vezi toată discuția)