avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor sâmbătă și duminică și sărbători legale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor sâmbătă și duminică și sărbători legale

Sunt angajat în sistemul bugetar și execut serviciul în ture de 24/72.În fiecare lună am 7 sau 8 servicii și primesc un spor de noapte. Pot primi sporul pentru sâmbătă și duminică și sărbători legale ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 26 Februarie 2019
Daca faceti parte din personalul militar, polițiști, funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare și personalul civil din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională, atunci va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)
Sărbătorile legale, sâmbăta și duminica Busioc Florin Busioc Florin Doresc sa știu dacă po fi plătit dublu dacă lucrez sărbătorile legale, Sâmbăta și duminica,lucrez în MAPN. personal civil (vezi toată discuția)
Sarbatori legale ionescudanmihail ionescudanmihail ca asistent personal in contractul meu de munca scrie ca trebuie sa lucrez 8 h zi 40 h saptamana.avand in vedere ca eu lucrez si in zilele care sunt sarbatori ... (vezi toată discuția)