ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

adrianstoica979 
	    	Utilizator

adrianstoica979 
	    	Utilizator	    

Pentru a putea instarina cu forme legale bunul obil,este obligatoriu ca vanzatorul,la incheierea documentelor de tranzactiionare drept de proprietate vehicul sa prezinte certificat fiscal si fisa de radiere auto
Documentele mentionate pot fi obtinute numai de catre contribuabilul care are notat pe rolul sau fiscal vehiculul pe care intenytioneaza sa il instraineze
 adrianstoica979 
	    	Utilizator

adrianstoica979 
	    	Utilizator	    

Pentru a putea instarina cu forme legale bunul obil,este obligatoriu ca vanzatorul,la incheierea documentelor de tranzactiionare drept de proprietate vehicul sa prezinte certificat fiscal si fisa de radiere auto
Documentele mentionate pot fi obtinute numai de catre contribuabilul care are notat pe rolul sau fiscal vehiculul pe care intenytioneaza sa il instraineze
 IonutFed 
	    	Utilizator

IonutFed 
	    	Utilizator	    

IonutFed, utilizator
 IonutFed, utilizator 	
			 ana_i_dan 
	    	Utilizator

ana_i_dan 
	    	Utilizator	    

ana_i_dan, utilizator
 ana_i_dan, utilizator 	
			~ final discuție ~
 valentinBr	                   

buna ziua, 
trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat.
mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
	                    valentinBr	                   

buna ziua, 
trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat.
mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)

bogdanos88	                   

Buna ziua!
Acum putin timp am achizitionat o masina si am trecut o la fiscal pe numele Mamei soacre,cu intentia sa o inmatriculez la politie pe numele ... (vezi toată discuția)
	                    bogdanos88	                   

Buna ziua!
Acum putin timp am achizitionat o masina si am trecut o la fiscal pe numele Mamei soacre,cu intentia sa o inmatriculez la politie pe numele ... (vezi toată discuția)

denisa13	                   

Buna seara
Eu si sotul meu in noiembrie 2014 din economiile noastre am cumparat o masina pe care am trecut-o pe numele tatalui sotului(pensionar). Pe data de ... (vezi toată discuția)
	                    denisa13	                   

Buna seara
Eu si sotul meu in noiembrie 2014 din economiile noastre am cumparat o masina pe care am trecut-o pe numele tatalui sotului(pensionar). Pe data de ... (vezi toată discuția)