avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Poprirea ANAF pe cnp
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Poprirea ANAF pe cnp

poprirea anaf pe cnp are valabilitate doar in romania sau si in ue? Ca sa deschid o afacere in alta tara din ue, ma poate impiedica aceasta poprire? ...aici am "mainile legate" din greseala lor si nu cred ca mai pot face ceva, ca sa ma angajez sa le dau niste bani care nu sunt de drept sa-i dau eu...nu. Asa ca as dori sa ma mut cu familie cu tot in alta tara. Multumesc pentru atentia acordata
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 11:20, 5 Ianuarie 2019
Teoretic, va poate urmări. Practic, nu prea se complică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tv satellite in ue, televiziune transfrontaliera, acorduri internationale Costi BIOLAN Costi BIOLAN Ma intereseaza daca Autorizatia de retransmisie a posturilor TV romanesti data de ANCOM (in acord cu Directivele CEE si UIT) permite unui distribuitor prin ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile contractarii unui imprumut notarial fara garantii? labtecom007 labtecom007 buna ziua.am onevoie urgente de o suma de 15000 euro iar ultima solutie pentru a-i obtine e de a contracta un imprumut notarial fara garantii.as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Executare silita in afara romaniei victor sorin victor sorin Buna ziua Supun atentiei dvs urmatoarea situatie : Impotriva unei persoane este declanasata executatrea silita cu tot circuitul , incuvintare poprire etc ... (vezi toată discuția)