avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu

Am restante de plata la Primarie ( impozit pe casa si teren si o amenda auto ) suma de 2.700 lei. Primaria mi-a trimis ieri un Titlu Executoriu pentru suma de 4.700 lei. Diferența de 2.000 lei = Taxa de timbru. Ce este aceasta Taxa ? Pot merge sa platesc doar restantele sau o parte din ele fara sa achit respectiva Taxa ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: balteanu valentin , utilizator 14:11, 5 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt incluse si penalizarile in acea suma
Platiti in transe
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Odată ce a început executarea silită cu toate penalizările adunate, nu mai puteți scăpa de acea sumă suplimentară.
Multumesc pentru raspunsuri. O sa merg la jurista Primariei, poate cadem de acord cu o esalonare a datoriilor. Persista nelamurirea mea de ce le spun ei la penalitati ,,taxa de timbru,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se da urmatoarea problema , referitoare la plata intretinerii ... Dell2020 Dell2020 Buna ziua, Se da urmatoarea problema , referitoare la plata intretinerii pentru un apartament. Din cauze financiare s-a ajuns la o restanta mare la ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru datorata in proces perimat ? tinaa tinaa buna ziua . revin cu rugamintea unei lamuriri cu privire la taxa de timbru. s-a dispus perimarea intr-un dosar dar nu scrie nimic in solutia instantei ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru ContSters289919 ContSters289919 As avea o mare rugaminte... am o nedumerire legata de taxa judiciara de timbru intr-un partaj (2012) al nepotului meu plecat din tara care a solicitat cota de ... (vezi toată discuția)