avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Dovada contributiei la pensie pentru PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Dovada contributiei la pensie pentru PFA

Buna ziua
Sunt PFA si am platit cu constiinciozitate in fiecare luna contributia la pensie.
As vrea sa stiu cum pot obtine de la ANAF o dovada a acestor plati (in afara de chitante pe care nu vor sa scrie luna si anul pentru care ai platit) si conform carei legi. Am facut in fiecare an scrisoare la ANAF si nu mi s-a raspuns nimic.
Ce dovada voi avea atunci cand trebuie sa ma pensionez?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:05, 6 Ianuarie 2019
Nu aveti cum sa obtineti nicio dovada pentru ca doar cei de la finante trebuie sa trimita la casa de pensii confirmarea si asta doar cand se va termina cu depunerea declaratiilor unice pentru anul precedent. Depuneti acum ce acte aveti, va scot o decizie de pensionare si apoi ulterior, dupa cateva luni o sa depuneti o ala cerere pentru recalculare tinand cont de noua perioada de contributie. Cereti-le si lor sfatul cand o sa depuneti dosarul.
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie dupa efectuarea unei plati cas din urma. la ... Doru Radu Doru Radu Recalculare pensie dupa efectuarea unei plati CAS din urma. La 4 ani dupa ce am iesit la pensie, ANAF imi gaseste ca n-am platit contributia la pensie, din ... (vezi toată discuția)
Acte anaf dupa suspendarea pfa ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua. Tocmai mi-am suspendat activitatea ca PFA pt a putea beneficia de indemnizatia pt cresterea si ingrijirea copilului. As dori sa stiu ce mai am in ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)