avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societate pe Actiuni -Poate acorda Indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societate pe Actiuni -Poate acorda Indemnizatie de hrana?

Societate pe Actiuni (capital majoritar de stat) -servicii publice de administrare zone verzi ,cimitire ,baze sportive-Poate acorda Indemnizatie de hrana?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 7 Ianuarie 2019
Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare
(in vigoare de la 01 ianuarie 2019)

Art. 2. -
(1) În sensul prezentei legi, biletele de valoare care pot fi acordate sunt: tichete de masă, tichete cadou, tichete de creșă, tichete culturale și vouchere de vacanță.
....


Art. 4. -
Biletele de valoare se acordă în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unitățile din domeniul bugetar, și în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat, pentru celelalte categorii de angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se dau tichetele culturale la privat si la stat ? Andrei_78 Andrei_78 Buna dimineata, Stiu ca, incepand cu 1 ianuarie 2019, cei de la privat si de la stat urmeaza sa primeasca, de exemplu, tichete culturale. De ... (vezi toată discuția)
Ore sambata-duminica MoniF02 MoniF02 Managerul spitalului vrea sa ne plateasca doar 15% sambetele si duminicile, sa renuntam la tichetele de vacanta deoarece nu s-a efectuat corespunzator un buget ... (vezi toată discuția)