avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore sambata-duminica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore sambata-duminica

Managerul spitalului vrea sa ne plateasca doar 15% sambetele si duminicile, sa renuntam la tichetele de vacanta deoarece nu s-a efectuat corespunzator un buget al spitalului. Ii legal ceea ce vrea sa faca? Personalul din spital nu ii de acord, dar conducerea ne-a informat ca de luna viitoare, vom avea bani mai putini pe card. Chiar poate sa faca asa ceva, fara nici macar o semnatura sau acord de al nostru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 1 Septembrie 2019
15% ce inseamna ?

Potrivit Legii165/2018, biletele de valoare se acordă în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de stat sau, după caz, în bugetele locale, pentru unitățile din domeniul bugetar, și în limitele sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat, pentru celelalte categorii de angajatori.

In sensul legii, biletele de valoare care pot fi acordate sunt: tichete de masă, tichete cadou, tichete de creșă, tichete culturale și vouchere de vacanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

societate pe actiuni -poate acorda indemnizatie de hrana? chirigiu aurelia chirigiu aurelia Societate pe Actiuni (capital majoritar de stat) -servicii publice de administrare zone verzi ,cimitire ,baze sportive-Poate acorda Indemnizatie de hrana? (vezi toată discuția)
Cand se dau tichetele culturale la privat si la stat ? Andrei_78 Andrei_78 Buna dimineata, Stiu ca, incepand cu 1 ianuarie 2019, cei de la privat si de la stat urmeaza sa primeasca, de exemplu, tichete culturale. De ... (vezi toată discuția)
Acordare tichetele cadou cristinafofiu cristinafofiu Buna ziua, m-ar interesa ce conditii trebuie sa indeplinesti din punct de vedere financiar ca si S.A. pentru a putea da tichete cadou. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)